29 вересня у ТЦ Blockbuster Mall запрацює перший в Україні заклад мережі KFC, який повністю перейшов на рослинні альтернативи м’яса, повідомляє сайт jerelo.com.ua посилаючи на ain.ua. Новий ресторан пропонує страви на основі мікопротеїну — білкового продукту, отриманого з гриба, який багатий на білок та клітковину, не містить холестерину і має менший вуглецевий слід порівняно з традиційним м’ясом. Цей формат позиціонують як вегетаріанський, адже рецепти включають молочні продукти та яйця, зберігаючи знайомий смак і текстуру улюблених страв.
Меню ресторану поєднує класичні KFC-позиції та нові рослинні страви: «Веджі бургер», «Веджі твістер», рисбокс із веджі-стрипсами, салати та інші делікатеси для всіх, хто обирає здорове харчування.

Крім меню, зміни зазнав і інтер’єр закладу. Традиційні червоні елементи бренду замінили зеленими відтінками, що підкреслює екологічність і новий формат ресторану. На фасаді замість класичного логотипа з куркою тепер красується напис: «100% смаку. 0% курки», що одразу привертає увагу відвідувачів.
Компанія пояснює відкриття нового KFC у Києві зростанням інтересу до альтернативних джерел білка у світі. Запуск закладу розглядають як експеримент і можливість оцінити попит на рослинні страви серед українських споживачів, поєднуючи знайомий смак та сучасний дизайн.
Дізнайтеся про 4 напої, які ефективно допомагають знизити високий холестерин, та перегляньте наші рекомендації щодо здорового способу життя.